13:00-15:30 (astelehenetik igandera)

20:00-23:00 (ostirala eta larunbata)

GASTRONOMIKOAREN karta

Produktua lehentasun gisa hartuta · Tradizioa aintzat hartuta · Egile-sukaldaritza

On egin!

Produktua

aukera

Haragiak

zaporea nagusi

Arrainak

itsas bitxiak

Hasierakoak

ahobizarra kentzeko

Azkenburukoak

hatzak miazkatzeko

Produktua

Aukera

Produktua lehentasun gisa hartuta

Kanala Beachen zerbitzatzen eta kozinatzen diren produktuak
gure sukaldariek aukeratzen dituzte; bikainak dira, gure proposamen gastronomikoaren oinarria.

Slow food / km 0

Berto-bertoko produktuak erabiltzen ditugu, txeraz eta lurrak eskatzen duen patxadaz hazten direnak.

JOSELITO URDAIAZPIKOA

% 100 ezku-urdaiazpiko iberikoa pan tomacarekin

32 €

HUELVAKO GANBAK

plantxan (dozena 1)

 

33 €

WAGYU ZEZINA JAPONIARRA

kristal ogiarekin

 

30 €

IGURTZEKO FOIEA

Kanalan egindako foie egosia sagar- eta jenjibre-marmeladarekin

 

24 €

MATXITXAKO ANTXOA

Bizkaiko Golkoko antxoak gatzetan jarrita, antzinako eran (10 antxoa)

 

22 €

GERNIKAKO PIPERRAK

13 €

Haragiak

zaporea nagusi

Haragirik onenak, mimo handiz

 

T-BONE PRÉMIUM

txingarretan erreta, piper eta patatekin

80 €

USAKUME BULARKIA

txingarretan erreta, izter eta hanka konfitatuak bere gibeleko patearen eta gaztaina ketuaren gainean

35 €

LUMA IBERIKOA

pipita-turroia, veneré arroza eta txerri-hankak

29,50

ABERE LARRIAREN ISATSA

hezurgabea, piper txorizero eta hurren pestoa eta pikillo piperren ketchupa

26

Arrainak

Itsas bitxiak

Urte-sasoikoak, ala ez

Kartakoak ez ezik, inguruko arrain freskoak ere baditugu egunero.

Galdetu zerbitzariari, altxorrak ditugu eta.

BAKAILAOA PIL-PILEAN

Bizkaiko erara egindako saltsa gainean

32€

BIZKAIKO GOLKOKO HEGALUZEA

betiko eran egindako tomate eta piperradarekin

24€

AMUKO LEGATZA

behe-tenperaturan bere pil-pilarekin eta itsas triku-emultsioarekin

30

HAITZETAKO BARBARINAK

gainetik erreak, arbendol eta azenario minen pralin baten gainean

32

Hasierakoak

ahobizarra kentzeko

Zapore-dosi txikiak,
Produktu bikainak.

 

ANGURRI GAZPATXOA

Ganba gorri marinatua eta tipula morea ozpinez ondua

12 €

OSTRA NATURALAK (2 ostra) / TXINGARRETAN ERRETA (2 ostra)

era naturalean edo labeko txingarretan erreta mahats-aparrarekin

13/16

HEGALUZE MARINATUA

tomate-ogiarekin, tipuleta-kremarekin eta tipulin-olioarekin

13

HEGALABUR TATAKIA

sojan marinatua, mango min emultsioarekin eta alga-sesamo saltetatuarekin

16 €

BEGIHANDI TALLARINAK

begihandien tintaren eta tipula gorri karamelutuaren gainean

14 €

ONDDO SALTEATUAK

arrautza behe-tenperaturan, foie royala eta barrengorri-zukua

14 €

LEGATZ KOKOTXAK

txerri-mutur eta belarrien gisatuaren eta shiitake salteatuen gainean, tuberkulu-aparrarekin

16 €

OLAGARRO ERREA

Josper-en, patata-piperrrauts zapalduekin eta dashi salda testurizatuarekin

16 €

BIEIRA ERREA (2 bieira)

azalore-, jenjibre- eta sesamo-purearekin

15 €

ARKUME HAZIKONTXOAK

kurruskariak, Idiazabal-onddo eta baratxuri beltzezko emultsioa

15 €

 

Azkenburukoak

hatzak miazkatzeko

GAZTA URDINEZ EGINDAKO TARTA

Gazta urdinez egindako krema eta fruitu gorrien sorbetea

50€

TORRADA

Brioche ogi karamelutua arroz-esne izozkiarekin

9,50

TXOKOLATEA HAINBAT TESTURATAN

hainbat testuratako txokolate-azkenburukoa

8,50

GAZTA OHOLA

Esne gordinarekin egindako gaztak sagar-gozokiarekin

19,50

Eureka LIMOIA

Limoi erretxoaren megenge krema

9

ON LINE ERRESERBA

Ordutegia

JANTOKI GASTRONOMIKOA


Astelehenetik igandera

13:00-15:30

OSTIRALA · LARUNBATA

20:00-23:00

Ordutegia

TERRAZA


Astelehenetik igandera

13:00-15:30

Astelehenetik LARUNBATERA

20:00-23:00

Ordutegia

TABERNA


Astelehenetik igandera

09:30-24:00

Ordutegia

CHILL OUT


OSTIRALA · LARUNBATA · IGANDEA

15:00-24:00