Hitzartutako menuak

Taldeak eta enpresak surretiko erreserbarekin.

Hitzartutako menuak

OGOÑO

Wagyu zezina japoniarra

Karabineroak txingarretan

Hegalabur Tatakia

Onddo salteatuak arrautzarekin

Erreboiloa txingarretan

T-bone premium

Azkenburukoak

Torrada brioche ogiarekin

ardoa

Angeles de Amaren
Pazo de san Mauro

90€

bakoitzeko

Hitzartutako menuak

EREÑOTZARGO

San Migel

Joselito urdaiazpiko besoa

Gaba gorria

Piper beteak

Onddo salteatuak arrautzarekin

Zapoa txingarretan patata erreekin

Txuleta piper erreekin

Azkenburukoak

Torrada brioche ogiarekin

ardoa

Cair Cuvee (R. de Duero)
Amaren blanco (R. alavesa)

75€

bakoitzeko

Hitzartutako menuak

ATXARREKO

San Pedro

Iberikoen taula kristalezko ogiarekin

Etxeko kroketak

Etxeko Foie-a

Olagarroa txingarretan erreta batata-purearekin

Txipiroia txingarretan itsaski-arroz krematsuaren gainean

Luma iberikoa

Azkenburukoak

Torrada brioche ogiarekin

ardoa

Rioja Vega, crianza (Rioja)
Eraio (Verdejo, R. alavesa)

60€

bakoitzeko

Hitzartutako menuak

OGOÑO

Wagyu zezina japoniarra

Karabineroak txingarretan

Hegalabur Tatakia

Onddo salteatuak arrautzarekin

Erreboiloa txingarretan

T-bone premium

Azkenburukoak

Torrada brioche ogiarekin

ardoa

Angeles de Amaren
Pazo de san Mauro

90€

bakoitzeko

Hitzartutako menuak

EREÑOTZARGO

San Migel

Joselito urdaiazpiko besoa

Gaba gorria

Piper beteak

Onddo salteatuak arrautzarekin

Zapoa txingarretan patata erreekin

Txuleta piper erreekin

Azkenburukoak

Torrada brioche ogiarekin

ardoa

Cair Cuvee (R. de Duero)
Amaren blanco (R. alavesa)

75€

bakoitzeko

Hitzartutako menuak

ATXARREKO

San Pedro

Iberikoen taula kristalezko ogiarekin

Etxeko kroketak

Etxeko Foie-a

Olagarroa txingarretan erreta batata-purearekin

Txipiroia txingarretan itsaski-arroz krematsuaren gainean

Luma iberikoa

Azkenburukoak

Torrada brioche ogiarekin

ardoa

Rioja Vega, crianza (Rioja)
Eraio (Verdejo, R. alavesa)

60€

bakoitzeko

Menu hauetako edozein hitzartzeko,
94 402 53 69 telefonora dei diezagukezu.