Hitzartutako menuak
Taldeak eta enpresak surretiko erreserbarekin.
Hitzartutako menuak
OGOÑO
Wagyu zezina japoniarra
Karabineroak txingarretan
Hegalabur Tatakia
Onddo salteatuak arrautzarekin
Erreboiloa txingarretan
T-bone premium
—
Azkenburukoak
Torrada brioche ogiarekin
—
ardoa
Angeles de Amaren
Pazo de san Mauro
—
90€
bakoitzeko
Hitzartutako menuak
EREÑOTZARGO
San Migel
Joselito urdaiazpiko besoa
Gaba gorria
Piper beteak
Onddo salteatuak arrautzarekin
Zapoa txingarretan patata erreekin
Txuleta piper erreekin
—
Azkenburukoak
Torrada brioche ogiarekin
—
ardoa
Cair Cuvee (R. de Duero)
Amaren blanco (R. alavesa)
—
75€
bakoitzeko
Hitzartutako menuak
ATXARREKO
San Pedro
Iberikoen taula kristalezko ogiarekin
Etxeko kroketak
Etxeko Foie-a
Olagarroa txingarretan erreta batata-purearekin
Txipiroia txingarretan itsaski-arroz krematsuaren gainean
Luma iberikoa
—
Azkenburukoak
Torrada brioche ogiarekin
—
ardoa
Rioja Vega, crianza (Rioja)
Eraio (Verdejo, R. alavesa)
—
60€
bakoitzeko
Hitzartutako menuak
OGOÑO
Wagyu zezina japoniarra
Karabineroak txingarretan
Hegalabur Tatakia
Onddo salteatuak arrautzarekin
Erreboiloa txingarretan
T-bone premium
—
Azkenburukoak
Torrada brioche ogiarekin
—
ardoa
Angeles de Amaren
Pazo de san Mauro
—
90€
bakoitzeko
Hitzartutako menuak
EREÑOTZARGO
San Migel
Joselito urdaiazpiko besoa
Gaba gorria
Piper beteak
Onddo salteatuak arrautzarekin
Zapoa txingarretan patata erreekin
Txuleta piper erreekin
—
Azkenburukoak
Torrada brioche ogiarekin
—
ardoa
Cair Cuvee (R. de Duero)
Amaren blanco (R. alavesa)
—
75€
bakoitzeko
Hitzartutako menuak
ATXARREKO
San Pedro
Iberikoen taula kristalezko ogiarekin
Etxeko kroketak
Etxeko Foie-a
Olagarroa txingarretan erreta batata-purearekin
Txipiroia txingarretan itsaski-arroz krematsuaren gainean
Luma iberikoa
—
Azkenburukoak
Torrada brioche ogiarekin
—
ardoa
Rioja Vega, crianza (Rioja)
Eraio (Verdejo, R. alavesa)
—
60€
bakoitzeko
Menu hauetako edozein hitzartzeko,
94 402 53 69 telefonora dei diezagukezu.